city caps founder jeyan jey orange rustic baseball suede cap eyes

Som en bæredygtig familieejet kasket virksomhed fra Varde, designer vi tidsløse kasketter af meget høj kvalitet, som du kan bære som de er, eller få specialdesignet til din kommune, forening, klub eller virksomhed. 

  • Social fashion

Vi laver kasketter, der fører mennesker sammen. Vi arbejder for at dyrke og styrke de lokale fællesskaber, fordi vi tror på, at det styrker det nationale sammenhold. Vi ved, at stærke danske værdier som inklusion, tolerance, respekt og medmenneskelighed fødes og trives i lokale fællesskaber, hvor der er plads til alle. Det skaber lokalt ejerskab og engagement, uanset hvem man er, og hvor man kommer fra. Her kan man være forskellige sammen. Derfor spreder vi budskabet med vores kasketter, i vores kasketter og ikke mindst via vores lokale støtte og initiativer. Kasketten er budbringeren, du er fanebæreren.

City Caps er derfor social fashion, der er sat i verden for at inkludere, støtte og skabe sammenhold på tværs af diverse samfundslag, trosretninger og politiske overbevisninger.

Ét hoved ad gangen, én by ad gangen, ét land ad gangen.

  • Design, der forener

Vores kasketter kan se meget forskellige ud, og bæres af meget forskellige mennesker. Men de er alle forenede med det danske flag og vores budskaber om inklusion, støtte og sammenhold. Og ganske ligesom vores kasketter er forskellige sammen, kan vi som mennesker være forskellige sammen. I kommunen, i foreningen, i klubben, i virksomheden og i Danmark.

  • Vores kasketter er designet til at forene. Af dig, af os – i fællesskab.