Som formand og udviklingskonsulent hos GGIF, hvor vi er en fodboldklub på omkring 400 medlemmer. Er en af vores store visioner, at skabe et godt fællesskab. Vi valgte at synliggøre vores vision, ved at få City Caps til at hjælpe os med at specialdesigne 300 kvalitetskasketter.

Det har helt klart styrket vores fællesskab både på og udenfor banen, også blandt de mange frivillige og supportere af klubben. Den bliver båret med stolthed af de helt unge og de ældste omkring klubben. En rigtig god måde at vise ens opbakning til klubben, hvor man bidrager til et stærkt fællesskab. Udover et fedt produkt, som er med til at øge vores synlighed indenfor og udenfor vores lokale grænser. Så har det helt sikkert vagt positiv interesse blandt medlemmer, frivillige og supportere.

Stor ros til City Caps i fobindelse med design selv processen. De har været rigtig gode til at komme med ideér til selve designet af de 3 forskellige modeller vi valgte at få lavet. Dog har det været helt op til os selv, hvordan kasketterne skulle se ud - mulighederne var mange. City Caps kan stort set få alt til at lykkedes til perfektion. God kvalitet og moderigtig designs. Super service og meget hurtig respons.

Mvh Mathias "Vips" Jeppesen, Formand og Udviklingskonsulent hos GGIF.