Du kan designe din cap, vi kan designe din cap - og designet forener os lokalt og nationalt.

Designed to unite through:

 • Local fashion
  Din City Caps er en kvalitetskasket med et positivt budskab, der kan brandes lokalt. Start-ups, organisationer, foreninger, virksomheder, kommuner og andre fællesskaber i Danmark - kan samles om kasketter med egne logoer, byvåben eller emblemer, og dermed skabe små fællesskaber med samme overordnede værdisæt, leveret af City Caps: Inklusion, støtte og sammenhold • Local pride

  Din City Caps er et håndgribeligt og visuelt bevis på, at du hører til i et fællesskab, som du er stolt af. Lokale fællesskaber er med til at skabe identitet, selvtillid og tilhørsforhold for mennesker i alle aldre og sociale klasser, og det kan man roligt være stolt over.

 • Local strength

  Din City Caps dyrker og styrker lokale fælleskaber – og når vi står sammen, er vi stærkere. Som individer og som samfund. 

 • National unity

  Din City Cap samler hele landets små, stolte fællesskaber under samme værdisæt og samme kasket. Gennem lokal mode, lokal stolthed og lokal styrke i Danmarks start-ups, organisationer, foreninger, virksomheder, kommuner og andre fællesskaber i Danmark - skaber vi et nationalt sammenhold med samme gode, danske værdier. Ét hoved ad gangen.