city caps forhandler
Ønsker du at indgå partnerskab med os?


Vi bestræber os altid på at gøre tingene enkle. Vores produkter, interne processer og partnerforhold. Efterhånden som detailhandelslandskabet fortsætter med at udvikle sig, har City Caps defineret en enkel tilgang, der tager hensyn til dine behov og sikrer succes med vores produkter.

Vi vil arbejde med dig, udvikle din virksomhed, støtte dine arrangementer, kreative bestræbelser og levere produkter, der unikt krydser merchandises med resten af ​​dine tilbud i butikken.

Kunden i centrum

City Caps mener, at kundens betalingsvillighed er det vigtigste aktiv for ethvert mærke. For at alle partnere kan eksistere på en rentabel måde, skal hele markedspladsen ikke kun beskytte, men løbende søge at opbygge og forbedre betalingsvilligheden. Uden en følelse af et godt værditilbud kan hverken detailhandler eller mærke opretholde en rentabel forretningsmodel.

City Caps mener, at vi tilføjer værdi til kunderne ud over at levere et godt produkt. Vi giver dem et godt mærke, som de kan være stolte af at støtte. Vi bestræber os altid på at forbedre kundens oplevelse og samarbejde med butikker, der deler den samme vision som os, dette er en høj prioritet.

City Caps samarbejder selektivt med de bedste butikker. Du vil drage fordel af vores dedikerede kontoadministratorer, der sikrer, at dit team er korrekt uddannet, understøttet og forsynet med stærke kreative marketingaktiver til at drive kunder ind i din butik hver dag.