1. Conscious Fashion

  Fordi vi er meget opmærksomme på de negative påvirkninger, vi kan være med til at skabe, hvis vi ikke producerer vores kasketter på en hensigtsmæssig og etisk måde.

 2. Circular Fashion

  Fordi vi arbejder indenfor cirkulær mode, som kan defineres som et regenerativt system. Vores kasketter cirkulerer så længe deres maksimale værdi bevares, og kan derefter returneres sikkert tilbage til os, når de ikke længere er i brug. I vores cirkulære model, designer og udvikler vi kun produkter med bæredygtighed og genanvendelse i tankerne. Fra start til slut.

 3. Slow Fashion

  Fordi vi er meget bevidste omkring vores tilgang til mode, overvejer vi altid de processer og ressourcer som kræves for at fremstille vores kasketter. Vi går ind for at købe kasketter af bedre kvalitet, der holder længere, og værdsætter en fair behandling af mennesker, dyr og vores planet.

 4. Ethical Fashion

  Fordi vi fokuserer meget på at reducere skader på vores planet, og på mennesker, når vi designer, producerer og alt omkring vores distribution af kasketterne. Derudover ønsker vi ingen underbetaling af medarbejdere og ikke mindst sikre arbejdshold og pålidelige fabrikker. Vi samarbejder kun med de leverandører som kan fremvise en opdateret BSCI Report, som passer og stemmer overens med vores egen DIEH.