Som en bæredygtig familieejet kasket virksomhed fra Varde, specialdesigner vi tidsløse og bæredygtige kvalitetskasketter af meget høj kvalitet, helt fra bunden - primært af genbrugsplast og andre bæredygtige materialer, som du kan bære som de er, eller få specialdesignet til din start-up, organisation, forening, virksomhed, kommune og andre fællesskaber i Danmark.

City Caps er et udviklings- og forsyningsselskab med fuld service til alt indenfor hovedbeklædning. Vi har mange års erfaring indenfor dette område. Derudover tilbyder vi en række tjenester til vores design selv og private label kunder. Vi sørger for: Fuld service af produktion af hovedbeklædning, håndtering og kvalitetstjek af hele din kollektion på vores kasket fabrik i Vietnam, Indonesien og Kina. 

Vi tilstræber at tilbyde den bedst mulige kvalitet og yde fremragende service for at opnå og opretholde et langvarigt forhold til både dig som kunde og til vores fabrikker. Vi tilbyder helt ned til 25 stk. Pr. Design, alt tilpasset dine behov.

Men vi er mere end det. Vi laver kasketter, der bringer mennesker sammen. Fordi vi er sat i verden for at inkludere, støtte og skabe sammenhold på tværs af start-ups, organisationer, foreninger, virksomheder, kommuner og andre fællesskaber i Danmark som din.

Vi tror på, at din succes er vores succes.

Læs næste: 2. Design. →